ج. سپتامبر 17th, 2021

    هشدار: میلیون ها کاربر واتس اپ در 8 فوریه حساب خود را از دست می دهند ، مگر اینکه با “بند حریم خصوصی” موافقت کنند!

    به گزارش سایت اخبار امروز :  WhatsApp یکی از محبوب ترین برنامه ها در سراسر جهان است که بیش از دو میلیارد کاربر فعال دارد ، اما برخی از کاربران ممکن است حساب خود را از دست بدهند مگر اینکه توافق کنند داده های خاصی را با Facebook به اشتراک بگذارند.

    به گزارش سایت اخبار امروز :  و “WhatsApp” اعلام کرد که در حال تغییر در سیاست حفظ حریم خصوصی خود است که از 8 فوریه اعمال می شود و به اشتراک گذاشتن داده های خود را برای کاربران در تمام کشورهای خارج از اروپا و انگلستان برای کاربران مادر اصلی “فیس بوک” اجباری می کند.

    به گزارش سایت اخبار امروز :  این تغییر بر نحوه مدیریت داده ها توسط WhatsApp تأثیر می گذارد و بدون توجه به اینکه کاربران آن حساب Facebook دارند یا نه اعمال می شود.

    به گزارش سایت اخبار امروز :  سیاست حفظ حریم خصوصی موارد زیر را بیان می کند: “WhatsApp به عنوان بخشی از شرکت های فیس بوک ، اطلاعات را از سایر شرکت های فیس بوک دریافت می کند و آنها را با آنها به اشتراک می گذارد. ما ممکن است از اطلاعاتی که از آنها دریافت می کنیم استفاده کنیم و آنها می توانند از اطلاعاتی که ما با آنها به اشتراک می گذاریم برای کمک به عملکرد ، ارائه ، ارائه ، بهبود و درک خدمات و پیشنهادات ما استفاده کنند. و تخصیص ، پشتیبانی و بازاریابی آن ، از جمله محصولات فیس بوک.

    واتس اپ تأیید کرد که کاربران برنامه در انگلستان و اروپا داده های خود را با فیس بوک به اشتراک نمی گذارند.

    سخنگوی WhatsApp در گفتگو با MailOnline اظهار داشت: “هیچ تغییری در شیوه های به اشتراک گذاری داده WhatsApp در منطقه اروپا (از جمله انگلستان) ناشی از به روز شده خدمات و سیاست حفظ حریم خصوصی وجود ندارد. برای جلوگیری از هرگونه تردید ، پرونده همچنان باقی است. “WhatsApp” داده های کاربر را برای منطقه اروپا با “Facebook” به اشتراک نمی گذارد ، به منظور استفاده از سایت اجتماعی این داده ها برای بهبود محصولات یا تبلیغات خود.

    به گزارش سایت اخبار امروز :  در حالی که WhatsApp شروع به اشتراک گذاری داده ها با فیس بوک می کند ، توجه به این نکته مهم است که برنامه به طور پیش فرض رمزگذاری شده است ، به این معنی که فیس بوک قادر به دیدن محتوای پیام های شما نخواهد بود.

    به گزارش سایت اخبار امروز :  با این حال ، او می تواند ببیند که با چه کسی پیام ارسال می کنید و همچنین چند بار این کار را انجام می دهید.

    و اگر از واتس اپ استفاده می کنید ، باید هفته جاری اعلانی را در مورد توضیحات دریافت می کردید.

    به گزارش سایت اخبار امروز :  در این اطلاعیه سیاست حفظ حریم خصوصی جدید آورده شده و شما را به “موافقت” با شرایط ترغیب می کند و می گوید: “با کلیک بر روی” موافقت “(موافقت) ، شما با این قوانین و سیاست جدید رازداری موافقت می کنید که از 8 فوریه 2021 به اجرا در می آید. پس از این تاریخ ، باید این به روزرسانی ها را بپذیرید. برای ادامه استفاده از WhatsApp. ”

    جای تعجب نیست که بسیاری از کاربران واتس اپ از این تغییر بسیار عصبانی هستند و بسیاری از کاربران برای ابراز ناامیدی خود به توییتر رفته اند.

    به گزارش سایت اخبار امروز :  یکی از کاربران نوشت: “او به من می گوید که باید اشتراک داده هایم را با فیس بوک بپذیرم ، در غیر این صورت نمی توانم از واتس اپ استفاده کنم. وقت آن است که واتس اپ را حذف کنم.”

    به گزارش سایت اخبار امروز :  دیگری اضافه کرد: “آماده حذف فیس بوک ، مسنجر ، اینستاگرام و واتس اپ ، آماده انتقال به تلگرام ، سیگنال و توییتر …”

    منبع خبر : سایت اخبار امروز

    By اخبار امروز

    سایت اخبار امروز،به هیچ ارگان یا حزبی وابسته نیست و اخباری کاملا بی طرف را منتشر می کند